Додано: 26 квітня 2021

Які відомі заручальні каблучки? Знайомимося з деякими ідеями

Заручальна каблучка - це мрія будь-якої дівчини. Кожна хоч раз розглядала ювелірний каталог і визначала, що найбільше подобається і яку б прикрасу хотіла отримати від коханого. Головне, потім не забути тонко натякнути про свої бажання.929ee9056f94ade9f85ce66b42a27353.jpg

У пошуках своїх аксесуарів модниці не тільки орієнтуються на представлені ювелірні каталоги, а й на фото знаменитостей. Якусь ідею можна взяти на озброєння, тому не буде зайвим поглянути, які відомі заручальні каблучки. Це допоможе визначитися з особливою прикрасою.

Які каблучки для заручин досить відомі?

Великі або маленькі, з одним каменем або декількома - це далеко не всі основні характеристики. А тепер спробуємо згадати кілька знаменитих моделей.

Діаманти у всій своїй красі

Цей камінь вважається королем серед всіх представлених вставок і тому йому багато хто віддає своє серце у виборі заручальних каблучок.

Так, особлива каблучка Єлизавети II складається з одного центрального каменю в оточенні 2 дрібніших. Варто відзначити, що камені дістали з тіари принцеси Аліси (матері принца Філіпа).7e162c63ff254bb967141c37d7fb9899.jpg

Грейс Келлі від князя Монако на заручини отримала каблучку з 10-каратним діамантом смарагдового огранювання. Скільки пройшло років з тих подій, а прикраса до сих пір не забувається.

А ось заручальна каблучка королеви Іспанії Летиції виглядає досить скромно. Не занадто великі діаманти з огранюванням «багет» виглядають красиво та ніжно.

Королівські особи - не єдині, хто отримували діамантові каблучки на заручини. Дженніфер Лопес, Елізабет Тейлор, Меланія Трамп, Леді Гага - цей список із зірок буде довго тривати. На пальцях знаменитостей каблучки з камінням, як правило великих розмірів.

Буяння фарб і емоцій

Прозорі діаманти вважаються класикою, але можна і вийти за її рамки. Зараз не хочеться говорити про кольорові діаманти, хоча вони теж варті уваги.

  • 036ac8c1c431b5342ec6501b69ce93d2.jpg

    Сапфір. Мабуть, найзнаменитіша каблучка зараз красується на руці Кейт Міддлтон (раніше вона належала принцесі Діані). Колись каблучку зі схожим каменем отримала і принцеса Анна. Серед зірок можна згадати Пенелопу Крус.

  • Рубін. Каблучки з каменем пристрасті і вогню красувалися на пальцях принцеси Маргарет і Сари Фергюсон (колишньої дружини принца Ендрю). Не відмовилася від нього і Єва Лонгорія.

  • Смарагд. Цю вставку особливо любила Клеопатра. А ще каблучку з таким каменем отримала Уолліс Сімпсон від Едуарда VIII, який заради неї відрікся від престолу.

Варто відзначити, що кольорові вставки часто доповнені дрібними діамантами. Останні додають особливого блиску.

Вибір заручальної каблучки ще те випробування для хлопця. Це ж треба вгадати не тільки з розміром, але і з улюбленим каменем. Діамант, сапфір, аметист або топаз - кожна вставка варта уваги. Вам просто потрібно згадати, що більше подобається дівчатам. А далі вибір за вами.

Нехай приклади відомих зірок і поради «Онікс» допоможуть у виборі тієї самої каблучки, на яку кохана скаже заповітне «Так».

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: