Додано: 31 жовтня 2023

Яким має бути замок браслета, щоб вам було зручно та комфортно під час носіння прикраси?

Серед усього ювелірного різноманіття браслети можна вважати найпопулярнішими прикрасами. Не дарма каталог постійно розширюється модними новинками, які швидко знаходять своїх шанувальників. Також тут є базові речі, які можна носити довгі роки та завжди виглядати стильно.

При виборі аксесуарів багато хто звертає увагу на їх оформлення. Адже завжди хочеться виглядати стильно. Це звичайно важливо, але не варто при цьому жертвувати комфортом та зручністю носіння. Зокрема, це стосується застібки браслета.

Що варто знати про таку важливу деталь?Браслет Oniks

Багато модниць не приділяють замку належної уваги під час вибору. І це дуже поширена помилка. Адже згодом можуть виникнути деякі проблеми. Наприклад, одні постійно скаржаться, що застібка розстібається. Інші не можуть без сторонньої допомоги застебнути браслет. А ще багато хто скаржиться на те, що основну прикрасу не можна доповнити ще однією підвіскою, оскільки не витримує навантаження.

Кожна така ситуація є малоприємною. І цього можна було уникнути, якщо спочатку приділити належну увагу застібці. Адже саме вона бере на себе все покладене навантаження. До того ж забезпечує зручне та комфортне носіння на довгі роки.

Тепер тільки залишається розібратися з основними критеріями замку:

  • Він має бути досить тугими. Тобто, щоб розстебнути або застебнути, потрібно докласти невеликого зусилля. Зрозуміло, що це не повинно бути надто. Це вбереже від того, що замок сам розстебнеться і загубиться.

  • Користування має бути максимально плавним. Нічого не повинно заїдати та ви не повинні докладати особливих зусиль.

  • Жодних дефектів. Тут не повинно бути щербин, сколів чи гострих кутів. Це буде тільки шкодити вашій шкірі або постійно чіплятися за одяг. До того ж така застібка швидко зламається.

  • Максимальний комфорт. Ви не повинні відчувати жодних негативних емоцій. Спочатку вам варто просити допомоги у близьких, щоб застебнути або розстебнути браслет.

  • Бездоганний зовнішній вигляд. Застібка - це частина прикраси. Вона має поєднуватися з іншими елементами. У деяких випадках застібка може бути навіть оригінальної форми. Наприклад, у формі якоря чи голови пантери. Це відразу впадає у вічі. Також в асортименті є і лаконічніші варіанти.

Кожен із цих пунктів є максимально важливим. Вам варто перед покупкою приділити увагу замку. Адже від цього залежить ваш комфорт під час носіння.Браслети Oniks

Які можуть бути різновиди застібок?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, тому ви зможете підібрати браслет з хорошим замком. Якщо детальніше розбиратися в найпопулярніших варіантах застібки, можна виділити кілька з них:

  • карабін;

  • шпрингельний;

  • гвинтовий;

  • коробка;

  • гачок.

Важливо розуміти, що лише цим списком асортимент застібок не обмежується. Їх є набагато більше. Кожен із цих типів має свої особливості. Вам варто уважно з усім ознайомитись, щоб підібрати для себе найзручніший замок.

Прекрасний ювелірний асортимент постійно розширюється. Серед цих пропозицій ви можете підібрати браслет, який зможе підкреслити бездоганний вигляд. Разом з «Oniks» вам вдасться вдало поповнити будь-яку скриньку.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: