Камінь, подарований космосом - чарівний аметист
Додано: 22 серпня 2017

Камінь, подарований космосом - чарівний аметист

Аметист - це один з найкрасивіших каменів, що існують на планеті. Він не просто притягує погляд, він, як магніт, міцно тримає його, не даючи відірвати ні на секунду.


Цей камінь заворожує і полонить своїми таємничими переливами. Цей неземний скарб стане Вашим особистим неповторним мікрокосмосом.


Аметист   Аметист


Аметист - символ щирості та духовної чистоти. Він заспокоює людину, допомагає йому зняти тривогу і хвилювання. Володар аметисту зможе отримати завдяки цьому каменеві душевний спокій і досягти внутрішньої гармонії.


Цей камінь володієособливою магічною силою. Він здатний не тільки зміцнювати, а й створювати любовні зв'язки. Якщо людина, що зазнає симпатію до когось, подарує йому прикрасу з аметистом, то її обранець, навіки закохається в того, від кого був отриманий в дар цей коштовний самоцвіт.


Колекція: прикраси з аметистом

Золотые серьги с аметистом и фианитамиЗолотые серьги с аметистом и фианитами

Золоті сережки з аметистом і фіанітами     


Аметист захищає свого господаря від злих сил і «диявольської спокуси», охороняє його здоров'я і душевну рівновагу. Він допомагає контролювати негативні емоції і погані думки, позбавляє від нічних кошмарів і здатний подарувати своєму власникові натомість казкові, безтурботні сни.


Але обороняючи свого володаря від негативних впливів, цей камінь приймає всі енергетичні удари на себе. Тому якщо аметист був поруч з Вами, наприклад, під час конфлікту, то варто потримати його кілька хвилин під чистою проточною водою, щоб «заспокоїти» камінь і очистити його від негативу, що нагромадився.


Кольцо с аметистомa0bad0fe9631ce2a566068ef0937c913-min.jpg

1) Каблучка з аметистом (ювелірна сталь)                 2) Срібна каблучка з аметистом



Цей камінь знімає головний біль, стрес і нервову напругу. Аметист - це духовний, біблійний камінь. Персні з цим каменем носили представники духовенства, вважаючи, що він наділений особливою небесною силою. Його особливо шанують в християнстві і до сих пір можна зустріти прикрашені аметистом православні ікони.



Серед властивостей аметисту є ще одна. Вважається, що він - противник алкоголю і пияцтва і здатний допомогти людям, що страждають від цієї залежності. У стародавній Греції на бенкетах навіть існувала традиція розливати вино в чаші, зроблені з аметисту. Це допомагало гостям гуляння не п'яніти.


Чаша из аметиста  wein-4-min.jpg


Існує одна гарна легенда, яка повідає нам про те, як на Землі з'явився камінь Аметист і заодно розкриє одне з припущень, з чим пов'язана ця властивість каменю.


Вона звучить так…


Одного разу Діоніс, бог вина, розгнівавшись на людей за те, що вони перестали почитати його, поклявся, що перша ж людина, яку він зустріне на своєму шляху, буде негайно ж роздерта тиграми.


І першою, яка зустріласяДіонісу, людиною «пощастило» стати прекрасній німфі на ім'я Аметист. Люті звірі в той же момент накинулися на дівчину. Але та благала богиню Діані, щоб вона захистила її від вірної смерті і врятувала її душу.


Богиня послухала бідну Аметист і перетворила її в ніжну, напівпрозору кам'яну статую. Діоніс ж, побачивши, що сталося, дуже шкодував, що був таким жорстоким. Він хотів виправити все. Він думав, що вино, яке символізує кров, зможе оживити дівчину і, втративши надію, вилив келих на статую. Але та, звичайно ж, не ожила, а лише забарвилася в фіолетово-червоний колір.


Так і з'явився на Землі цей камінь, названий на честь чарівної німфи Аметист. Вважається, що в кожному такому камінчику зберігається осколок невинної душі цієї юної дівчини.


Аметист-min.png





Що ж психологи говорять про людину, яка при виборі каменю обирає фіолетовий колір?


MyCollages.png


1. Боротьба двух протилежностей

Фіолетовий - це суміш синього і червоного кольору. І він об'єднує в собі якості цих двох кольорів: енергійність і емоційність червоного і умиротворення синього кольору.


Це поєднання абсолютно різних, протилежних за своїми властивостями, кольорів, відбивається і на характері людини, що віддає перевагу фіолетовому. Таким людям часом буває досить складно балансувати на грані зіткнення цих протилежностей. І ніколи не знаєш, якого кольору в палітрі їхніх емоцій виявиться більше на цей раз.


Синий-и-красный-огонь-min.jpg



2. «Я не такий, як всі!»

Це - творчі особистості, що володіють неординарним, креативним мисленням. Таку характеристику Ви могли бачити і у любителів інших кольорів, наприклад жовтого.


Але відмінною рисою любителів фіолетового кольору є те, що вони хочуть саме виділитися, втілити в життя самі божевільні ідеї, які не схожі на ідеї інших.


Їх бажання бути особливими дуже часто повністю керує ними і, іноді, навіть може перетікати за межі будь-яких норм. Але «підганяти» себе під загальноприйняті стандарти - це, однозначно, не їхній варіант. Вони вважають за краще грати за власними правилам, которые зачастую кардинально отличаются от тех, которые приняты их окружением или обществом в целом.


5963dd3aa2a740a70297df9eb0d5baaa-min.jpg



3. «Потрібно жити так, щоб відчувати себе вільним»

Ще одна характеристика людей, які полюбляють фіолетовий колір - це прагнення до незалежності. Вони дуже волелюбні і не терплять, коли хтось намагається обмежити їх свободу.


Такі люди ніколи і нікому не дозволять того, щоб їм «обрізали крила». Вони завжди повинні бути готові до польоту, будь то реальні вчинки або ж просто політ фантазії.


6947-min.jpg



4. Прямуй за мрією

Любителі фіолетового (особливо більш світлих, ніжних його відтінків) - справжні аристократи. Часом навіть здається, що вони народилися не в свою епоху. Вони схильні до сентиментальності і якоїсь меланхолії, мрійливі і нерозумні. Їх діями часто керує поклик серця, а не здоровий глузд.


Ними керує жага пізнання. Вони люблять довгі філософські роздуми на глибокі теми. Їх точно не можна назвати «поверхневими» людьми або матеріалістами.


Їм властива душевна витонченість і романтичність. Вони ніби зійшли в наш світ з пожовклих книжкових сторінок любовних або лицарських романів.


Screenshot_2-min.png



5. Серце на замок

Люди, які люблять фіолетовий колір, досить потайливі. Вони не поспішають відкривати свою душу навіть найближчим людям. Їх серце зберігає безліч таємниць і загадок. І ключ до нього підібрати можуть далеко не всі.


Вони дуже обережно формують своє коло спілкування. «Вибрані» ними люди, як правило, повинні бути схожі з ними і по духу, і по інтересам. Спілкування з такими людьми необхідно любителям фіолетового, як повітря. Від нього вони черпають натхнення і сили для все нових і нових духовних чи творчих польотів.


Ключ-на-сердце-min.jpg



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: