Додано: 5 березня 2021

На якому пальці носити каблучку чоловікові: про які тонкощі важливо пам'ятати

Чоловіки до ювелірного асортименту ставляться насторожено і вибирають для себе мінімум ювелірних прикрас. Хоча як би це парадоксально не звучить, але перші аксесуари призначалися саме сильній половині людства. Каблучки не стали винятком із цього правила.

Сучасний асортимент представлений величезною кількістю прикрас. Тепер тільки залишилося підібрати, але перед цим потрібно вирішити: на якому пальці носити каблучку чоловікові. Це дозволить створити гармонійний образ.Срібна каблучка з гравіруванням "Sex is art" Oniks

На яких пальцях чоловіки носять прикраси?

Підбір прикрас - важливий і відповідальний процес. Необхідно продумати кожну тонкість, щоб потім не довелося шкодувати про прийняте рішення. Так багато хто вважає, що прикраси потрібно не тільки правильно підбирати, а й носити.

Великий

Вірили, що тут могли носити каблучку, тільки сильні і впевнені в собі люди. Аксесуар ще більше надавав їм сили, мужності.

Вказівний

Раніше вважали, що тут можна носити фамільні печатки або каблучки. Зрозуміло, що це могли собі дозволити тільки багаті люди. Крім цього є повір'я, що носіння прикраси на цьому пальці додає амбіцій, прагнення влади. Тому може не дарма королі носили тут свої каблучки.

Середній

Чоловіки намагаються вибирати великі моделі. Вони можуть бути прикрашені величезними каменями або просто виглядати досить масивно. Такий варіант носіння прикрас вибирають впевнені в собі особистості. Вони не бояться прямо говорити про свої почуття й емоції.

Увага: є таке твердження, що через носіння аксесуарів на цьому пальці рука візуально стає більш жіночною. З цим потрібно бути максимально обережними.Золота печатка з топазом Oniks

Безіменний

У більшості випадків тут носять обручку. На правій або на лівій руці - все це залежить від традицій. Хоча є такі країни, де носити обручки у чоловіків не прийнято.

Рідше на цьому пальці носять прикраси і неодружені чоловіки. Вони хочуть максимально виділитися.

Мізинець

У більшості випадків так носить виріб молодь. Це можливість продемонструвати бездоганний смак. А ще такий варіант вибирають ті, які бездоганно налагоджують контакти і досягають успіху. Також можна відзначити винахідливість.

Вірити в усе це чи ні, вирішувати тільки вам. Головне для себе визначитеся, де саме зручно носити прикрасу. Пам'ятайте ще про загальні правила етикету і не намагайтеся на одну руку надіти занадто багато аксесуарів.

Якщо слідувати елементарним правилам і продумати безліч тонкощів, чоловіки можуть оригінально доповнити будь-який образ, а «Онікс» допоможе його стильно завершити.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: