Додано: 7 січня 2021

На якому пальці носять каблучки і ​​що вони означають? Вибираємо відповідні прикраси

Ювелірні прикраси - це важлива складова будь-якого образу. З їх допомогою можна додати фарб образу, ще більше надати жіночності і навіть приховати деякі недоліки.

А ще аксесуари можуть багато розповісти про свого власника: сімейний статус, звички і навіть риси характеру. Це здається все нереальним, але досить просто поглянути на каблучки.

Так давайте разом розбиратися, на якому пальці носять каблучки і ​​що це означає. Вірити в цю інформацію чи ні, вирішувати тільки вам, але з нею варто ознайомитися.

Широка каблучка "Плутон" в сріблі - Онікс   Широка каблучка "Плутон" в сріблі - Онікс

Які рекомендації по носінню прикрас?

Вибираємо руку

  • Права рука. Православні саме на безіменному пальці правої руки носять обручки. Саме цією рукою хрестяться, а значить вона ближче до Бога.

  • Ліва рука. Католики носять обручку саме на цій руці. Це ж стосується і протестантів. Є повір'я, що саме тут знаходиться вена любові.

  • Права та ліва. Зокрема, мова йде про заручальну каблучку. Так в Україні її до весілля носять на правій, а потім надягають на іншу. Якщо говорити про західні країни, то така каблучка до церемонії красується на лівій руці, а далі все за бажанням дівчини.

Якщо говорити про звичайні декоративні каблучки, то все залежить від уподобань і зручності.

Широка каблучка "Плутон" в сріблі - Онікс   Широка каблучка "Плутон" в сріблі - Онікс

Визначаємося з пальцем

  • Великий. З давніх часів на ньому найчастіше носили прикраси чоловіки. Все почалося з лучників. Вони одягали такі речі, щоб було зручніше і сильніше натягнути тятиву. Це допомагало збільшити дальність польоту стріли. Відтоді багато чого змінилося, але деякі продовжують тут носити аксесуари. Іноді подібні прикраси помічають і на жіночих руках. Якщо вірити психологам, то такі вироби вибирають напористі і вольові натури.

  • Вказівний. Тут прикраси максимально помітні, оскільки цей палець бере активну участь в жестикуляції. Це й не дивно, що багато правителів саме тут носили свої каблучки. Багато хто продовжує носити їх тут до сих пір. Психологи вважають, що це натури, які люблять бути в центрі уваги. Це досить яскраві особистості.

  • Середній. На цьому пальці найчастіше носять каблучки жінки, чоловіки вкрай рідко. Тут можна побачити абсолютно різні аксесуари, все залежить від особистих моментів. Багато хто вважає цей палець балансом. Люди, які люблять тут носити прикраси, дисципліновані, відповідальні й урівноважені. А ще їм можна довіряти.

  • Безіменний. Багато хто вважає, що тут місце тільки обручці. Якщо тут носити інший аксесуар, то обіцяє невдачі в особистому житті. Але це забобони і деякі творчі особистості сюди надягають оригінальні і незвичайні речі. Якщо вірити психологам, то тут також люблять носити прикраси досить закриті люди.

  • Мізинець. Вважається, що тут носять прикраси індивідуалісти. Такі люди знають, чого вони хочуть і завжди досягають бажаного.

Вірити в це чи ні, вирішуйте самі. Коли будете вибирати каблучку, пам'ятайте про зручність. Вона не повинна заважати під час виконання різних справ. Ви повинні отримувати максимум задоволення.

Прислухайтеся до себе і підбирайте аксесуари. Разом з «Онікс» вдасться довершити будь-який образ.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: