Додано: 9 жовтня 2021

На якій руці носити браслет: елементарні поради для створення стильного образу

Серед усіх ювелірних прикрас браслети мають тисячолітню історію. Вони одні з перших, які стали використовувати люди. Звісно за стільки століть призначення виробів змінилося. Відповідно це позначилося і на зовнішньому вигляді.

Сучасний величезний асортимент аксесуарів дозволяє модниці втілити свої мрії в реальність. Для кожного образу підберуться свої прикраси. Залишилося тільки вирішити, на якій руці носити браслет, щоб створити максимально гармонійний лук.

Браслет "Лев" на руке

Які правила варто враховувати?

Якщо так розібратися, то особливих обмежень тут немає. Тут більше все залежить від зручності. Але все ж є кілька простих рекомендацій, які не завадить запам'ятати для створення гармонійного образу:

  • Годинники та браслети носять на різних руках. Це правило вважається класикою, якого в більшості випадків дотримуються. Хоча тут намагаються знайти виключення. Наприклад, поєднання шкіряного ремінця і такого ж браслета. Тільки вони повинні хоч трохи відрізнятися між собою.

  • У шкатулці є парні прикраси, тоді їх потрібно носити на обох руках. Увага: для офісу такі аксесуари залиште в шкатулці. Це вечірній варіант доповнення наряду.

  • Любите брошки і часто їх носите, тоді дотримуйтесь гармонії. Прикололи брошку на праву частину піджака, браслет надягаємо на ліву руку і навпаки.

  • Якщо хочете надіти на руку відразу кілька прикрас, то серед них повинен бути тільки один широкий браслет, інші вузькі. І ще одне: всі вони повинні бути схожі за оформленням. Увага: не перестарайтеся з кількістю. Якщо їх буде дуже багато, то це виглядає негарно та безглуздо.

    Браслет с камнями
  • Якщо у вас асиметричний одяг, тоді браслет потрібно надягати на ту руку, де найменше тканини. У вас вийде врівноважити образ.

  • Ще одна проста рекомендація: в образі повинен бути тільки один великий елемент. У зв'язку з цим вам потрібно відмовитися від масивної каблучки. Тут не працює варіант носити великі прикраси на різних руках.

Носіння браслетів - це особиста справа, яка залежить від ваших побажань. Вам потрібно продумати кожну дрібницю, щоб прикраси приносили тільки позитивні емоції й образ вийде максимально продуманим, стильним. З «Онікс» зможете вигідно поповнити шкатулку та втілити всі мрії в реальність.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: