ОНІКС – 1 місце у номінації «Ювелірний магазин» 2020

НАРОДНИЙ БРЕНД 2020 


ОНІКС – 1 місце у номінації «Ювелірний магазин» 


«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який RIA Media проводить вже 19 років поспіль. За цей час проект помітно еволюціонував, а цьогоріч «Народний бренд» чекають ще більші зміни. У попередні роки конкурс відбувався у п’яти містах України, а у 2020-му розширився ще на 14 міст.  
У Хмельницькому голосували за кращий локальний бізнес лише Хмельничани. Такі обмеження існують для того, аби люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються. 



Ювелірні магазини в Хмельницькому - це місце, яке завжди користується попитом. Адже коштовності та прикраси є елітним товаром, вигідним вкладення грошей, оскільки вартість їх з часом тільки збільшується. Крім того, це найкращий подарунок для другої половинки і обов'язковий атрибут заручин і весілля.
Перемога у цьому конкурсі - це не тільки гордість, а й велика відповідальність. Визнання та висока оцінка нашої праці дають мотивацію вдосконалюватись, розвивати бренд і робити все, щоб наші прикраси дарували Вам тільки приємні емоції. Ми щиро вдячні своїм клієнтам, адже найкращою нагородою для нас є Ваша довіра.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: