Додано: 13 вересня 2017

Сила червоної нитки на зап'ясті


1. Що означає червона нитка на зап'ясті?

Мабуть, кожен з нас хоч раз бачив зав'язану у кого-небудь на руці червону нитку. Ми помічаємо такі прикраси на руках знайомих, друзів, перехожих на вулиці і навіть на Голлівудських зірках. Так чому ж вона знайшла таку широку популярність і що вона означає? Звичайна данина моді, якийсь мейнстрім, або ж потужний магічний амулет? В цьому ми і постараємося розібратися.


Почнемо з невеликого екскурсу в історію. Червону нитку на зап'ясті стали зав'язувати ще в стародавні часи. Ця традиція передається із покоління в покоління вже кілька століть. Існує кілька версій походження цього талісману. Одна з найпопулярніших з них говорить про те, що її почали використовувати в Ізраїлі мудреці-кабалісти. Для них вона - символ, пов'язаний з однією із засновниць роду іудеїв Рахілі.

krasnaya-nit-ot-sglaza.jpg



2. Як червона нитка впливає на свого власника?

Чому нитка саме червоного кольору, а не будь-якого іншого? Справа в тому, що червоний колір має найбільшу енергетичну силу.
Легенд і міфів про червону нитки існує безліч. Всі вони різні, але пов'язують їх магічні властивості, якими люди здавна наділяли цей талісман. Йому приписували «здібності» захищати свого власника від пристріту і всього злого, підтримувати його здоров'я і дарувати енергію.



Ваш талісман буде працювати лише в тому випадку, якщо Ви самі будете вірити в його силу. При цьому потрібно заслужити «повагу» і захист нитки. Для цього Ви самі повинні бути чесними і мати чисті наміри. Простіше кажучи, «ставтеся до інших людей так, як Ви хочете, щоб вони ставилися до Вас». Тоді Ви знайдете для себе справжній магічний оберіг.


9917418-0303.jpg



3. Хто повинен зав'язувати червону нитку?

Дуже важливим є те, щоб її зав'язувала близька Вам людина, та, кому Ви довіряєте. При цьому її завдання - викинути із голови всі погані думки і, сконцентрувавшись на позитиві, «зарядити» цей амулет позитивними емоціями і світлою енергетикою, подумки «замовляти» його на удачу і щастя.


Але при цьому не варто використовувати як талісман нитку, подаровану кимось. Її Ви повинні обрати і купити самостійно. Зав'язувати нитку самостійно не має сенсу, адже тоді вона буде лише звичайною, "порожньою" прикрасою.


DP9A4072-750x375.jpg



4. Як же правильно зав'язати червону нитку і на якій руці носити цей талісман?

Вважається, що негативна енергія проникає в нас саме з лівого боку. Тому краще носити цей талісман саме на лівій руці. Функція червоної нитки полягає в тому, що вона затримує і відбиває ці «атаки», тим самим захищаючи Вас від негативу.


Зав'язувати її варто на 7 вузлів. І при зав'язуванні кожного з них потрібно, щоб людина, яка зв'язує Вас з цим оберегом, думала про щось хороше, дарувала Вам добрі побажання.


10896_max.jpg




5. Червона нитка порвалася. Що це означає і що робити?

Те, що Ваш талісман розв'язався або порвався - хороший знак. Причина цього - те, що вона відбила від Вас досить потужний енергетичний удар і тим самим уберегла Вас від цієї біди.


В цьому випадку НЕ варто намагатися знову зав'язати цей браслет. Прийшов час вибрати для себе новий оберіг :)


Браслет с красной нитью "Корона"Браслет с красной нитью "Глаз"

Браслет з червоною ниткою "Корона"                                                      Браслет з червоною ниткою "Око"


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: