Додано: 8 березня 2021

Скільки коштує обручка: які моменти можуть впливати на ціну прикраси

Каблучки - одні з найпоширеніших прикрас. Яких тільки аксесуарів не буває. Особливо серед цієї пишності варто відзначити каблучки, які стають символом любові пари.Золота обручка 5 мм Oniks

До вибору обручок відносяться максимально серйозно. Хочеться підібрати гарні та якісні прикраси одночасно. Адже ви ж їх збираєтеся носити все життя. У зв'язку з цим вони задаються питанням, скільки коштує обручка, щоб можна було нормально вибрати.

Як не помилитися з пошуком особливої прикраси?

Ювелірний асортимент вражає величезним асортиментом. У ньому представлені різні аксесуари та часто закохані пари в ньому починають плутатися.

Вони просто не можуть зрозуміти, чому на вигляд однакові прикраси мають різну ціну. Може їх намагаються обдурити та підсунути неякісну продукцію. Тут справа зовсім не в цьому.

Каблучки дійсно можуть між собою відрізнятися. Причина криється в багатьох моментах:

  • З якого металу зроблений аксесуар. Найдешевшими вважаються срібні варіанти, а найдорожчими - платинові. Що стосується золотих, то вони знаходяться посередині. Кожен з металів виглядає оригінально та незвично.

  • Проба - ще один важливий фактор. Якщо говорити про срібні речі, то краще вибирати вироби 925 проби. Що стосується золотих, то тут все складніше. Просто в асортименті можна знайти аксесуари 585 або 750 проб. Речі 750 проби коштують дорожче, оскільки в сплаві присутній більший відсоток золота - 75%. Що стосується носіння, то краще брати каблучки 585. Просто чим більше золота в виробах, тим вони м'якші, а прикраси 585 проби прекрасно підходять для постійного і тривалого носіння.

  • Вага теж впливає на підсумкову вартість. Чим вона більша, тим дорожче обійдеться аксесуар.Золота обручка (глянець) 4 мм Oniks

  • Якщо в каблучці будуть присутні вставки, вони теж значно впливають на ціну. Що це за камінь, скільки тут використовуватимуть вставок і якого розміру, яке огранювання.

  • Дизайн теж може позначитися на ціновій політиці. Погодьтеся, що на більш оригінальні прикраси ювеліри витрачають набагато більше часу. Відповідно це впливає на вартість.

Як бачите, ціна розраховується з урахуванням багатьох факторів. Вам потрібно заздалегідь подумати, які приблизно хочете прикраси. Це вже дасть можливість орієнтуватися в асортименті. Пам'ятайте, що каблучки для пари можуть бути не однаковими по оформленню.

Коли будете шукати особливі каблучки, віддавайте перевагу тільки перевіреним продавцям. Вони зможуть гарантувати походження і якість прикрас. І ще така тонкість: на пошук аксесуарів, виділіть достатньо часу. Не потрібно все це відкладати на останній момент. Ви ж збираєтеся носити такі прикраси постійно, значить повинні переконатися, що вони підходять.

Будьте уважними при виборі каблучок в «Онікс» і робіть покупку в гарному настрої. А ще обов'язково це робіть разом. Нехай придбані прикраси стануть символом вашої любові.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: