Тренди прикрас літо 2021

Тренди прикрас літо 2021

Моносережка/каффа
Кафи – це сережки на все вухо. Кріпляться вони незвичайним способом, адже для цього нема потреби проколювати вухо. Це унікальна вушна прикраса, покликана виділити не тільки мочку, а все вушко.
Моносережка - одиночна, непарна сережка, яку носять на одному вусі. В образах вона виступає яскравим акцентом, який підкреслює овал обличчя і шию. Або як тонке і оригінальне доповнення Вашого образу.

      

Довгі кольє
Довгі кольє – прикраси на шию, які відрізняються від інших різновидів яскраво вираженою центральною частиною. Вони мають довжину нижче грудей або до грудей. Такі кольє не тільки додають стилю зовнішньому вигляду, але й акцентують увагу на вбранні. Це ідеальна прикраса, яка делікатно підкреслить Ваше декольте.

      

Поєднання різних кольорів металів в прикрасах
Ювелірні компанії поєднують срібло і золото різного кольору в одному образі, що виглядає оригінально та молодіжно. Каблучки на два-три пальці вже давно в тренді. Вдало буде виглядати комплект каблучок, які включають фалангові прикраси. Також дуже стильно, якщо прикраси вже будуть мати два матеріали - золото і срібло. Можете одягнути навіть три поспіль каблучки. Прикраси обов’язково повинні бути в одному стилі.

      

Прикраси на ніжку
Найпоширеніша назва срібних браслетів - анклети. Це вишукані прикраси для щиколоток, доповнені бубонцями і дзвіночками. Браслет на ногу можна продемонструвати в парі як з літніми сандалями, так і з класичними туфлями-човниками.
Каблучка на пальчик ноги - це модно і стильно. Така прикраса підкреслить витонченість доглянутих ніжок, воно виглядає сміливо і оригінально. Рекомендуємо носити каблучку на пальчику ноги тільки влітку, коли ноги відкриті і вільні від стискаючого їх взуття.

         


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: