Додано: 7 жовтня 2021

Тренди прикрас осінь 2021

Тренди прикрас осінь 2021

Сережки

Образ жінки, яка стежить за останніми трендами і новинками моди, важко собі уявити без довгих сережок. Це може бути подовжена моно сережка, або сережки-люстри в комплекті. Такий аксесуар обов'язково приверне до себе увагу оточуючих. Важливо, щоб елементи поєднувалися між собою, і не створювали враження візуальної перевантаженості.

      

Кольє
Вибираючи масивні прикраси, підберіть щось одне або сережки, або кольє і доповніть їх невагомими прикрасами. Тоненькі прикраси теж в моді, але тільки в поєднанні з оригінальними і масивними кулонами або по кілька маленьких на шиї. Головне пам'ятати, що при складанні комплекту подібна прикраса не вимагає допоміжних деталей і грає в образі головну роль.


      

Браслети
Прикраси - важлива складова образу, яка допомагає розставити правильні акценти. У моду повернулися виразні аксесуари і тренд на багатошаровість. Браслети можна сміливо вдягати на руку відразу кілька. Вони роблять образ гармонійніше і цілісніше.


      

Каблучки
Стрімку популярність набирають великі вироби з нестандартними формами і виразним декором. Каблучки все також носять по багато відразу, на обох руках і на будь-яких пальцях. Комбінація кілець повинна вбирати себе екземпляри різної ширини і фактури.


      

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: