Додано: 9 грудня 2016

У чому зустрічати Новий рік 2017. Ваш ідеальний образ.

  Низка корпоративів та сама чарівна новорічна ніч вже на порозі. Щоб свята не застали Вас зненацька, ми приготували кілька підказок. Це пора, яку обожнюють діти і чекають дорослі. Подарунки, карнавали, вечірки і сімейний затишок наповнять грудень і плавно перейдуть до січня.

Кожна жінка повинна чарівно виглядати незалежно від того, де і в якій формі вирішено святкувати.

Наступаючий рік за східним календарем - це рік вогняного півня. У зв'язку з цим, вітаються яскраві вбрання, доповнені екстравагантними прикрасами.

 

Представляємо вам ТОП 5 ідеальних образів на думку Онікс.

 

1.     У чорного кольору незрівняна кількість переваг. Колір, який сміливо можна вибирати навіть на свята, але ми пропонуємо поєднання з блискітками. У такому варіанті мерехтливі частинки відтінять сукну, що прибере похмурість і зробить її неймовірно ошатною. Що стосується аксесуарів, то варто вибирати дрібні і не дуже яскраві, наприклад, ніжні пусети з перламутром. 

1 .png


2.   Оксамит не тільки не втрачає своїх шанувальників, а й стрімко завойовує популярність. Матеріал виглядає багато і зовсім не буденно.

Форма сукні досить проста, тому можна доповнити золотими сережками з нашої колекції. Зібране в пучок волосся + звисаючі сережки з камінням + оксамит -  королева будь-якого вечора.   


2.png  


3.     Золота багато не буває!

Новорічні свята - це час, коли можна без побоювання одягати речі з пaєтками і сяяти на вечірках. При зібраному волоссі і відкритих плечах радимо вибирати сережки з цитрином, що не приховають достоїнства блискіток, а тільки доповнюють їх.


3.png


4. Ніхто не стверджує, що необхідно вибирати тільки сукні. Комбінезон не тільки неймовірно зручний варіант, але при цьому і гарний. Червоний колір зіграє на Вашу користь і не поміченою Ви точно не залишитеся. Доповнюємо його дрібними пусетами в тон вбрання. 


4.png


 

5. Сукня до підлоги з відвертим декольте. Тут слова зайві. Вбрання по істині елегантне і здатне притягувати погляди. 

В якості аксесуару підійде тонкий браслет з фіанітами.


5.png


Ми готуємо для Вас багато цікавого. Новорічні знижки не змушують на себе чекати.

Вибирай Онікс і виглядай неповторно.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: