Додано: 26 квітня 2021

Золоті або срібні каблучки: що вибрати

809cabcc5d0e329f8d9437d5abfe29bc.jpgКаблучки - це одна з основ будь-якої шкатулки. Їх там знайдеться неймовірна кількість і хоча б одна з цього асортименту точно доповнює образ. А деякі модниці носять навіть по кілька штук.

Оскільки аксесуари користуються таким попитом, ювеліри постійно презентують нові моделі. Звісно це штовхає модниць на поповнення шкатулки. І ось тут починається найцікавіше: золоті або срібні каблучки, які краще придбати.

Каблучкам з якого металу віддати перевагу?

Протистояння дорогоцінних металів вважається вічним. Одні віддають перевагу золоту, інші сріблу. У зв'язку з цим є кілька критеріїв, які стали враховуватися при виборі певних прикрас.

  • Вік. Звичайно, жінкам не потрібно про це згадувати, але не варто скидати з рахунків. Дівчатам більше підходить метал холодних тонів, оскільки той підкреслює легкість, романтичність і ніжність. Якщо говорити про теплі тони, то асоціюється зі статусом, зрілістю, досягненням чогось в житті.

  • Типаж. Холодні відтінки йдуть модницям зі світлим волоссям і такими ж очима. Якщо у вас більш темні очі і смаглява шкіра, то теплі відтінки металу будуть якраз.

  • Статус. Золото завжди асоціюється зі статусом, досягненням високих цілей, срібло виглядає більш демократично й універсально.db4be3a6ee5526786fb52fbfe32f5e22.jpg

Як бачите, є певні тонкощі, які варто враховувати. Вони допоможуть підкреслити переваги зовнішності та продемонструвати бездоганний смак. Вам тільки потрібно продумати всі ці моменти. А ще згадайте, з яким металом комфортніше себе почуваєте. Такий і вибирайте.

Увага: не подобається холодний блиск срібла, зверніть увагу на позолоту. А золото може бути не тільки жовтим або червоним, а й білим. Тому у вас завжди вийде знайти не тільки комфортний метал, але і відтінок.

Пам'ятайте, що золото або срібло завжди будуть конкурувати і однозначного лідера ніколи не буде. Вони завжди виглядають чудово. А вибір залежить від побажань. У кожної модниці вони свої. Головне, щоб прикраса була стильною та вписувалася в образ, гармоніювала з іншими ювелірними речами. А буде це золота або срібна каблучка - не важливо, в «Онікс» завжди знайдете безліч різних виробів. Нехай кожен образ буде просто чудовим.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: