Додано: 27 березня 2024

Чим так виділяються каблучки на фалангу? Підбираємо для себе красиві аксесуари

Стильні ювелірні прикраси в образі – це можливість модницям продемонструвати індивідуальність та оригінальність. До того ж можна продемонструвати бездоганний смак і підкреслити те, що ви знаєте про різні тенденції.

Незвичайні каблучки на фалангу справляються з цим завданням. Вони ось уже скільки років перебувають на піку популярності та не збираються здавати позиції. Ви зможете без проблем поповнити свою скриньку оригінальними виробами для повсякденного чи вечірнього носіння.

Що варто знати про фалангові аксесуари?Каблучка на фалангу Oniks

Вже з назви прикрас можна зрозуміти, які можна носити: на одній або відразу на декількох фалангах. Це дуже незвичайно, але дозволяє оригінально доповнити образ.

Досить багато хто думає, що такі вироби стали популярними відносно недавно. Тільки це не так. Вони мають давню історію. Їх носили єгиптяни, греки та римляни. Більше детально їх можна розглянути на картинах епохи Відродження. Далі про них теж не забували та доповнювали ними свій образ.

З цим трохи розібралися. Тепер хочеться зрозуміти, які бувають різновиди каблучок:

  • на кінчик пальця;

  • на верхню фалангу;

  • на середню фалангу;

  • на дві фаланги;

  • на кілька пальців.

Кожен із цих типів має свої особливості. Ви зможете підібрати для себе найкращі варіанти.

Які можна знайти каблучки?

Постійне розширення ювелірного асортименту дає можливість навіть найвибагливішим модницям стильно доповнити свій образ. Якщо детальніше розбиратися у представлених моделях, можна виділити кілька варіантів:

  • Стильна каблучка в стилі мінімалізм з тонким обідком. Вам потрібно лише визначитися з дорогоцінним металом. Це може бути золото чи срібло.

  • Прикраса з тонким обідком. Наприклад, у формі хвилі. Це виглядає незвичайно та оригінально.

  • Кульковий обідок. Його основа складається із дрібних кульок. Більше жодних зайвих елементів.

  • Фігурні каблучки. Лунниця, змійка, серце, знак нескінченності – цей список можна довго продовжувати. Кожен такий виріб виглядає оригінально.

  • Вироби з гравіюванням. На обідку можна зробити напис. Дата, ім'я, слово – варіантів багато.

  • З камінням. У стилі мінімалізм виглядає прикраса з одним маленьким камінчиком. Іноді їх тут буває кілька. Також знайдете аксесуар з цілим розсипом.

Це були перераховані каблучки, які можна носити на одній фаланзі. Це може бути верхня або середня, як вам завгодно.

Тепер варто познайомитися з аксесуарами, які одягаються одразу на дві фаланги:Каблучки на фаланги Oniks

  1. Прикраса складається з двох каблучок, які з'єднані ланцюжком. Такий аксесуар має східні нотки. Що стосується оформлення, то тут часто є доріжка з каменів.

  2. Оригінальний виріб у рослинній або тваринній тематиці. Завитки каблучки розташовуються відразу на кількох фалангах. Оскільки такий виріб досить масивний, він не підходить для повсякденного носіння.

На окрему увагу заслуговують каблучки відразу на кілька пальців. Ви можете придбати виріб, який складається з двох обідків та ланцюжків. Якщо говорити про те, як його носити, то один обідок одягаєте на великий палець, а інший - на вказівний або середній. Можете спробувати надіти на два сусідні пальці, тільки це має бути максимально зручно. Є й ширші прикраси, які охоплюють два сусідні пальці. Вони можуть бути з різними фігурними елементами або більш лаконічними.

Як носити такі каблучки?

Серед представленого різноманіття ви зможете вдало поповнити скриньку аксесуаром. А може, навіть і не одним. Тепер тільки потрібно вирішити, як ви їх носитимете. Для цього запам'ятайте кілька простих рекомендацій:

  • Якщо ви придбали кілька тонких каблучок, їх можете скомбінувати навіть на одному пальці. Головна вимога – спільні елементи в оформленні.

  • Акуратні вироби можна носити на кількох пальцях одночасно. Наприклад, на 3-х. Інші мають бути без аксесуарів.

  • Якщо у вашому розпорядженні каблучка на 2 фаланги або відразу на кілька пальців, то вам не варто додавати інші прикраси. Якщо прям так хочеться, то один тонкий виріб в стилі мінімалізм.

Маючи у своєму розпорядженні фалангові каблучки, ви зможете додати своєму образу оригінальності та унікальності. Скориставшись рекомендаціями від «Oniks», вдасться дотримуватися модних трендів і вдало поповнювати скриньку.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: