Додано: 11 травня 2023

Що варто знати про браслети в геометричному стилі? Підбирайте для образу стильний варіант

Ювелірні колекції постійно поповнюються різними прикрасами, які вражають власним оформленням. Браслети не стають винятком. Їх різноманіття просто вражає.

Під час пошуку модниці намагаються орієнтуватися на модні тенденції. Але вони ще не забувають про те, що прикрасу хочеться носити тривалий час. Відповідно, хочеться знайти вироби, які ніколи не покинуть лідерських позицій. Стильні браслети в геометричному стилі належать до цього числа. З їхньою допомогою ви зможете вдало доповнити будь-який образ.

Що такого незвичайного у представлених браслетах?Браслет геометрія Oniks

З назви можна зрозуміти, що прикраси нагадують геометричні фігури. Все просто та зрозуміло. Здавалося б, навіщо модниці звертають увагу на такі речі, адже вони виглядають надто просто. Але в цьому вся особливість. Адже завдяки простоті форм ювеліри мають змогу створювати нові комбінації. Представлені речі додадуть образу родзинки.

Кола, овали, квадрати, ромби, кулі, трапеції, лінії – це одні з найпопулярніших фігур. Вона може бути основним елементом або тут поєднуватиметься відразу кілька різних елементів.

Які бувають браслети у геометричному стилі?

Ювеліри постійно розширюють колекції, щоб приємно здивувати навіть найвибагливіших модниць. Звичайно це дозволяє поповнити свою скриньку стильними речами.

Серед усього різноманіття можна виділити кілька найпопулярніших моделей:

  • Багато модниць віддають перевагу прикрасам, де є монетки. Це може бути один елемент або одразу кілька. Головною особливістю монет є те, що тут можна зробити гравіювання.

  • Оригінально виглядають прикраси, де є коло. Якщо в браслеті є одне коло, це виглядає досить лаконічно. Більш оригінально виглядають кілька кіл, які з'єднані разом.

  • Окремо хочеться відзначити браслет, де є кулі. Тут може бути одна фігурка чи одразу кілька. Це виглядає оригінально та незвичайно.

  • Дрібні квадратики або кульки розташовуються по всьому обідку. Ювеліри можуть використовувати лише один тип фігурок або тут буде  комбінація відразу кількох.

Пам'ятайте, що це не всі представлені аксесуари, які ви можете знайти в асортименті. Їх є набагато більше. Ви зможете вигідно поповнити будь-яку колекцію.

Які правила вибору прикрас на руку?Золоті браслети Україна жіночі геометрія Oniks

Відкривши ювелірний каталог, ви будете приємно вражені. Тут представлено багато різних виробів. Кожна з них має свої особливості. Щоб носіння браслета приносило лише одне задоволення, вам варто запам'ятати кілька порад:

  • Ви хочете доповнити повсякденний чи вечірній образ? Щодня вибирайте аксесуари без надмірностей. Основні елементи не повинні привертати до себе увагу. Якщо потрібно доповнити образ на вечір, то ви можете підібрати оригінальніші моделі.

  • При виборі браслетів враховуйте стиль, який переважає у гардеробі. Одним подобається класика, іншим підходить мінімалізм, а деякі хочуть більш оригінальні моделі. Між усіма елементами в образі має бути гармонія.

  • Який більше до вподоби дорогоцінний метал? Визначтеся між золотом або сріблом. Кожен метал має свої особливості. Вам потрібно орієнтуватися на свої уподобання. А ще не забувайте про інші прикраси у вбранні, щоб створити повну гармонію.

  • Якщо вам подобаються камені, визначтеся з їх походженням та кількістю. Бажано, щоб вони були дрібні. Більшість браслетів не мають вставок, але вони не виглядають занадто просто.

  • Уточніть розмір. Намагайтеся заздалегідь зняти виміри, щоб потім було комфортно носити аксесуар. Прикраса з регульованою застібкою стане виходом із ситуації, якщо ви не знаєте розміру.

Продумані основні моменти допоможуть без проблем розібратися в ювелірному асортименті. Разом з «Oniks» ви завжди виглядатимете бездоганно та красиво, а браслет ідеально впишеться у різні образи.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: