Додано: 22 березня 2023

Що такого особливого у браслеті «Нескінченність»? Вибираємо красиві аксесуари

Ювелірні прикраси на руку займають одну із лідерських позицій. І зараз йдеться не тільки про каблучки. Красиві браслети стануть чудовим доповненням будь-якого образу.

Ювеліри постійно розширюють асортименти, що дозволяє модницям вдало поповнити свою колекцію красивим аксесуаром, який ніколи не залишить лідерські позиції. Серед таких варіантів можна відзначити браслет «Нескінченність», який припав до душі багатьом покупцям.

Що такого особливого у подібній прикрасі?Жіночий браслет Нескінченність Oniks

Вся особливість криється в основній фігурці. Знак нескінченності багатьом знайомий зі школи. До того ж не варто забувати про його давнє походження в міфології Тибету. Цей символ позначав змія, який відкушував свій хвіст. Хвіст постійно виростав і це все повторювалося.

В індійських віруваннях цей знак має дарувати своєму власнику пізнання любові, гармонії. До того ж є думка, що це єднання чоловічого та жіночого початку.

Цей символ має давнє значення. Він припав до душі багатьом закоханим, які хочуть приємно здивувати свою другу половинку. Також вони сподобалися дівчатам, які хочуть порадувати своїх друзів. А ще це чудовий подарунок для рідних.

Які можна знайти вишукані браслети?

Ювеліри постійно презентують нові моделі. Кожна з них виглядає максимально вишукано та привабливо. Якщо говорити про найпопулярніші, то можна виділити такі варіанти:

  • Поєднання червоної нитки та основного символу. Це один із найпоширеніших оберегів. До того ж чудовий аксесуар. Хоч тут і все мінімалістично, виглядає стильно. Таким браслетом легко доповнити повсякденний образ.

  • Також варто відзначити ланцюжкові моделі. Тут відображено максимум елегантності. Вам потрібно лише визначитися з типом плетіння. Їх є багато варіантів.

  • Більш оригінально виглядають браслети, де, крім знака нескінченності, присутні інші фігурки. Серце, замки, зірки – багато варіантів. Ви самі вирішуєте, скільки елементів та які саме доповнять основу прикраси.

Важливо розуміти, що ювеліри постійно розширюють асортименти. Відповідно у вас буде можливість підібрати собі стильний аксесуар.

Як правильно вибирати вироби на руку?Жіночий браслет Нескінченність Oniks

Кожна з представлених прикрас гідна того, щоб поповнити ювелірну скриньку. Щоб придбання тільки тішило, варто заздалегідь продумати деякі моменти:

  • Що використовується для виготовлення? Більшість віддає перевагу сріблу чи золоту. Також варто відзначити червону шовкову нитку як основу. Застібка та основна фігурка – золото чи срібло.

  • Якщо для декору використовують каміння, то яким воно буде? Це буде велика вставка або розсип дрібних. Більшість віддає перевагу останньому варіанту.

  • Віддаєте перевагу ланцюжковим моделям, тоді вирішіть з типом плетіння. Вони всі різні, і кожне з них має свої особливості.

  • Приділіть увагу оформленню. Більшість віддає перевагу мінімалізму. Тобто, крім основної фігурки, тут немає нічого зайвого. Якщо бажаєте, можете звернути увагу на вироби, де є відразу кілька елементів.

  • Не забувайте про розмір. Якщо ви не знатимете його, не зможете носити браслет. Він тиснутиме або постійно зісковзуватиме. Вам потрібно дізнатись заповітні цифри заздалегідь, щоб потім не було проблем. Окремо хочеться відзначити вироби із регульованою застібкою. Це підходить тим, хто хоче зробити подарунок близькій людині, але боїться помилитися з розміром.

Добре обміркувавши основні моменти, ви без проблем розберетеся у величезному асортименті. З підказками від «Oniks»  ви зможете доповнити свій образ красивим браслетом, який ніколи не втратить актуальності.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: