Додано: 4 грудня 2020

Для чого потрібна каблучка «Спаси і збережи» і яку можна вибрати прикрасу?

Золота обручка "Спаси і збережи" - ОніксЗолота обручка "Спаси і збережи" Онікс

Віра - це один з головних моментів в житті кожної людини. З молитвами звертаємося до Бога в радісні або важкі моменти. Слова з молитви навіть написані на ювелірних прикрасах. Так «Спаси і збережи» можна побачити не тільки на хрестику, але і на каблучці.

У зв'язку з тим, що на самому виробі написана молитва, він вважається сакральним і до його вибору потрібно підійти з усією обережністю. Для цього не завадить знати деякі особливості.

Кольцо "Спаси и сохрани" - Оникс

Що потрібно пам'ятати про каблучки «Спаси і збережи»?

Це ідеальний подарунок для людини, що вірить. Ваші близькі оцінять таку прикрасу і будуть із задоволенням її носити. Перш ніж дарувати таку річ, не забудьте її освятити в церкві. Виняток з цього правила становлять ті прикраси, які придбані в церковній лавці.

Крім цього варто пам'ятати ще про такі моменти:

  • оскільки це сакральна каблучка, в її оформленні не повинно бути зайвих декоративних елементів;

  • слова з молитви повинні добре читатися;

  • подібні каблучки часто вибирають як вінчальні, хоча їх можна купувати і просто на подарунок близькій людині.

При виборі подібних аксесуарів потрібно бути дуже уважними. Для цього варто детально вивчити весь каталог.

Золотое кольцо "Отче наш" с бриллиантом - Оникс       Золотое кольцо "Отче наш" с бриллиантом - Оникс

Яку краще вибрати сакральну каблучку?

Не зважаючи на те, що це релігійні прикраси, ювеліри пропонують величезну кількість різних варіантів. Звісно в цьому асортименті легко заплутатися, тому варто виділити основні критерії вибору.

  • Розташування молитви. Найчастіше молитва знаходиться з зовнішньої частини. Це виглядає досить красиво. Якщо хочете приховати від оточення, вибирайте каблучку з молитвою на внутрішній частині. Її часто купують ті, хто не хоче порушувати правила дрес-коду.

  • Приділіть увагу зовнішньому вигляду. Досить оригінально виглядають каблучки з ажурною молитвою. Вона виглядає максимально легкою і повітряною. Ось тільки є невеликий мінус: її потрібно частіше чистити, оскільки забруднення забиваються і їх іноді складно прибрати. Є і більш традиційний варіант, але при цьому каблучка продовжує шикарно виглядати.

  • Оформлення. Вище хоч і говорилося, що тут не повинно бути зайвих елементів, але все ж ювеліри часто додають камінчики в дизайн. При цьому вони зовсім не виглядають дивно. Каблучку з центральним каменем часто люблять купувати на весілля. Вона виглядає просто приголомшливо. Також можуть бути вироби з дрібними камінчиками по всьому обідку.

Яка більше каблучка підходить, вирішувати тільки вам. Головне, це віра. Адже просто так прикрасу не рекомендують носити. І не забувайте про те, що вибирати і дарувати аксесуари потрібно від чистого серця. Тільки так вони подарують позитивні емоції. Разом з «Онікс» зможете порадувати близьких і знайти для них особливі каблучки.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: