Додано: 29 квітня 2021

Як може бути оформлена обручка? Найпопулярніші варіанти дизайну

7e162c63ff254bb967141c37d7fb9899.jpgВесілля - одне з головних свят у житті кожної людини. Головним символом цього дня вважаються обручки. Ними закохані обмінюються під час розпису. Такі прикраси тепер на все життя будуть символом вашого щасливого та міцного союзу.

Їх вибору потрібно приділити особливу увагу. Зокрема, це стосується зовнішнього вигляду. Ви ж збираєтеся носити таку прикрасу все життя, тому добре подумайте, як може бути оформлена обручка.

Які є варіанти дизайну?

Класика

Існує повір'я: щоб сімейне життя було гладким, каблучка повинна бути аналогічною. Тобто крім дорогоцінного металу тут нічого не використовується. Просто красива блискуча поверхня.

Виглядає такий аксесуар просто, але в ньому є свій шарм. Варто відзначити, що подібний виріб прекрасно вписується в будь-який образ і також просто комбінується з іншими ювелірними речами.

Поєднання декількох відтінків золота

Цей тренд з'явився нещодавно, але вже встиг завоювати шанувальників по всьому світу. Скільки тут буде смужок, вирішувати тільки вам. Тут може використовуватися відразу 3 відтінки або тільки 2. Все залежить від фантазії.

Гравіюванняaabb3a0767373dd75831ff92e468708f.jpg

В оформленні каблучок ви берете особисту участь. Гравіювання робить аксесуар особливим, такого іншого більше ніде не знайдете. Тільки у вашої другої половинки.

Якщо говорити про найбільш популярні варіанти гравіювання, то це:

  • імена закоханих або їх ініціали;

  • дата весілля;

  • слова з клятви, улюбленого фільму, пісні.

Буває таке, що пара хоче поєднати відразу кілька варіантів. Головне, це заздалегідь обговорити з ювеліром.

А ще потрібно вирішити, з якого боку гравіювання будете робити. Якщо це внутрішня частина, то напис стане вашим секретом. До того ж він не так буде піддаватися пошкодженням. Що стосується зовнішнього обідка, то напис бачитимуть усі. До того ж гравіювання повинне бути зроблене так, щоб з часом її можна було прочитати.

Алмазне огранювання

Не любите камені, але хочете особливого блиску? Ювеліри вирішили це завдання. За допомогою алмазного різця на поверхні каблучки робляться деякі насічки. Вони робляться у формі певного малюнка. При потраплянні променів світла створюється враження, що так переливаються камені, але там їх немає.

Вставки2d00697f11fcbd4693d717b5ff93e93e.jpg

Така каблучка виглядає максимально вишукано та презентабельно. Якщо говорити про популярні варіанти оформлення, то можна виділити кілька:

  • Один камінь розташовується в центральній частині. Він може бути дрібним або великим.

  • Кілька вставок. Вони можуть розташовуватися на відстані одна від одної або поруч.

Увага: оскільки обручку будете носити постійно, особливу увагу заслуговує кріплення каменю. Воно повинно бути максимально надійним. А ще переконаєтеся, що вставки не будуть чіплятися за волосся, одяг.

Варіантів оформлення каблучок величезна кількість і тут перерахували далеко не всі. Вам потрібно уважно з усім ознайомитися, а тільки потім приймати рішення.

І пам'ятайте, що у пари можуть бути не однакові каблучки, а різні. Адже смаки відрізняються. Для всіх знайдуться обручки і «Онікс» допоможе визначитися з вибором.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: