Додано: 1 травня 2021

Як носити заручальну каблучку і обручку: разом чи окремо? Кілька популярних комбінацій

f0674717b26c74a4be4d8812aab1c171.jpgДівчата (хоч і не зізнаються в цьому своїм коханим) мріють про заручальну каблучку. Вони навіть уявляють, яка вона буде. Головне про свої побажання розповісти коханому, щоб потім не було неприємного сюрпризу.

І ось ви отримали заповітну каблучку. Продумали деталі і навіть дочекалися найбажанішого дня в житті - весілля. Тепер на безіменному пальчику красується обручка. І ось тут у модниць виникає питання, а що робити з іншою каблучкою. Як носити заручальну прикрасу й обручку: вони разом поєднуються або це нереально? Це одна з болісних проблем.

Що робити з особливими прикрасами?

Обручка на одній руці, заручальна - на іншій

Це одна з найбільш вдалих комбінацій. Обидва вироби не будуть заважати один одному. А ще на одній руці не буде занадто багато різних аксесуарів (якщо так хвилюєтесь за це).

У цій комбінації є ще один позитивний момент - каблучки можуть не бути схожими за оформленням. Адже у виборі заручальної каблучки дівчата не беруть участі, а хлопці часто не знають всіх тонкощів смаку коханої. Що стосується обручки, то тут ви уважно оглядаєте представлений асортимент.

Обидві каблучки на одній руці, тільки на різних пальцях

Якщо конкретніше, то заручальний виріб надягають на середній палець. Тут теж можете не хвилюватися, що між особливими прикрасами немає ніяких подібних деталей.

Каблучки на безіменному пальціc43ffa200ec39a142951803b899e9db7.jpg

Виглядає це красиво, але тут потрібно бути максимально обережними. Головна вимога: схожість між цими аксесуарами. Так, деякі відмінності допускаються, але повинні бути і подібності.

Якщо каблучки мають досить незвичний дизайн, їх поєднати важко. Краще їх разом не носити. В оформленні переважає класика, це набагато легше.

Увага: деякі ювеліри відразу пропонують набори з заручальною прикрасою і обручкою. Тільки хлопцеві потрібно бути точно впевненим, що кохана не відмовить.

Заручальну каблучку носите тільки в особливих випадках

Так часто роблять модниці, які на заручини отримали досить незвичну каблучку. Звісно в повсякденному житті їй складно знайти застосування, а для особливих випадків буде якраз.

Що стосується обручки, то її носять постійно на безіменному пальці. А на якій руці, все залежить від традицій.

aabb3a0767373dd75831ff92e468708f.jpgКаблучка на ланцюжку

Це досить незвично, але максимально зручно. Не будете хвилюватись, що особливі каблучки між собою не поєднуються за дизайном. А ще нічого не буде заважати. До того ж каблучка менше пошкоджується.

Тут є і одне але: потрібно підібрати хороший ланцюжок, який витримає вагу аксесуара. А ще він повинен бути з того ж дорогоцінного металу.

Якщо мова йде про обручку, то тут точно так само, як і в попередньому пункті.

Як бачите, варіантів носіння особливих каблучок багато. Вам потрібно самостійно вирішити, яка з них найбільше підходить. Головне, щоб було максимально зручно. Нехай ці каблучки стануть символом вашої любові та високих почуттів, а «Онікс» стане порадником і помічником.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: