Додано: 4 січня 2021

Як зняти каблучку з набряклого пальця: кілька простих рекомендацій

Срібний перстень "Кругообіг" - Онікс

Улюблена каблучка раптом стало тиснути. Ця ситуація знайома багатьом і це зовсім не пов'язано з тим, що ви помилилися з розміром. Просто пальці набрякли і щоб позбутися від неприємних відчуттів, потрібно якомога швидше зняти прикрасу 

Ось тільки це зробити досить складно. Не переживайте і заспокойтеся. Є багато способів, як зняти каблучку і не пошкодити її. Та й собі травму не завдасте.

Які є способи, щоб зняти каблучку з набряклих пальців?

Перш ніж приступимо до розбору способів, варто згадати найпоширеніші причини, через які пальці набрякли:

  • тривалий переліт;

  • занадто багато випитої води;

  • стрес;

  • поїдання їжі з величезною кількістю солі;

  • вагітність;

  • травми пальця;

  • зміни у вазі.

Якщо пальці добре набрякли, варто якомога швидше зняти прикрасу. Так ви не завдасте собі ще більшої шкоди. Адже буває таке, що пальці починають синіти і боліти. Тоді потрібно якомога швидше звертатися до лікаря.

Срібний перстень "Кругообіг" - Онікс     Золота каблучка на фалангу "Змія" з фіанітами - Онікс


Як зняти виріб і не пошкодити його?

Є кілька простих і дієвих способів, що дозволяють швидко і акуратно зняти прикрасу.

  • Візьміть соняшникову олію (також підійде рідке мило, жирна мазь, шампунь). Тільки стежте, щоб в їх складі не було агресивних компонентів. Цим засобом добре змастіть палець. Якщо вийде, зробіть це навіть під каблучкою. В іншу руку візьміть шматочок тканини і ним зніміть прикрасу, повертаючи її за годинниковою стрілкою.

  • Голка і нитка – ще один хороший варіант. Найкраще взяти шовкову нитку досить довгу. За допомогою голки акуратно протягують край нитки під каблучку. Тільки стежте, щоб голкою не подряпати шкіру. Другий край нитки намотайте на палець, до кінця фаланги. Далі потягніть за край нитки під аксесуаром. Внаслідок того, що палець перетягнутий ниткою, зменшується і можна легко зняти прикрасу.

  • Візьміть шматочок льоду і проведіть їм по пальцю, при цьому не чіпайте саму каблучку. Просто від холодної температури метал може звузитися. Не забудьте ще тримати руку піднятою, щоб зменшився приплив крові. Так палець звузиться і ви зможете без проблем зняти виріб.

Це були найпоширеніші способи, як зняти каблучку з пальця. Якщо у вас нічого не виходить самостійно і відчуваєте дискомфорт, краще звернутися за допомогою.

Зрозуміло, що така ситуація може трапитися з кожним, тому не турбуйтеся. Пам'ятайте, що вам спочатку потрібно правильно визначити розмір і «Онікс» допоможе в цьому. Обрана прикраса буде радувати довгі роки.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: