Додано: 10 січня 2023

Як вибрати сережки? Загальні правила, які допоможуть розібратися в асортименті

Ювелірна скринька будь-якої модниці постійно поповнюється новими прикрасами. Особливо їм сподобалися сережки. Такі аксесуари можна носити хоч щодня. Та й для вечірнього вбрання вони будуть якраз.

Ви маєте можливість додати будь-якому образу фарб. А ще ви зможете продемонструвати бездоганний смак. Залишилося тільки уважно розібратися у величезному асортименті, щоб придбати для себе пару виробів, а може навіть не одну.5gswv8t34on72nin0ngy6o3ea1arns2o.jpg

Як правильно підбирати прикраси у вуха?

Ювелірний асортимент настільки величезний, що навіть найвибагливіші модниці залишаться задоволеними. Їм лише треба все переглянути, а потім зробити свій вибір.

Багато модниць припускаються однієї помилки, вони звертають увагу лише на дизайн. Зовнішній вигляд виробів теж важливий пункт, але не можна упускати й інші моменти. Просто може статися так, що ви купили пару сережок, а вона потім лежатиме в скриньці або ви її віддасте подрузі/сестрі.

Щоб такого уникнути, варто заздалегідь продумати деякі моменти. Вони допоможуть вам розібратися у великому ювелірному асортименті.

Призначення

  • Прикраса призначається маленькій принцесі, дівчині чи жінці у віці? У кожному з цих випадків ви повинні вибирати окрему пару, щоб образ був максимально органічним.

  • Ви збираєтеся носити прикраси кожен день або вони призначаються для урочистостей? Для щоденного носіння підбирайте аксесуари максимально акуратні та без зайвих елементів у дизайні. Вони мають гармоніювати з більшістю образів. На вечір ви можете вибирати елегантніші вироби. Це все залежить від ваших побажань.

Особливості зовнішності

Почніть з форми обличчя. Ви ж не хочете наголосити на своїх недоліках. Якщо говорити про універсальні варіанти, то такими можна вважати гвоздики. Що стосується решти пар прикрас, тут потрібно бути обережними. Власницям обличчя у формі овалу, кола, прямокутника потрібні зовсім різні аксесуари.

Також не забудьте про кольоротип. Зокрема, це стосується кольору очей. Сережки мають додавати їм блиску. Також можете звернути увагу на колір шкіри та волосся.

Загальний стиль

Прикраси – важливі доповнення будь-яких образів. Вони мають повністю відповідати загальному стилю. Класика, кежуал, бохо чи етно – кожен з них має свої особливості. Аксесуари теж мають відповідати їм.11jc1en0vybvz66jskvxauk24ikqhxec.jpg

А ще не забувайте про загальну гармонію всіх елементів. Сережки повинні поєднуватись з іншими аксесуарами. Ви можете придбати готові комплекти або створити їх самостійно.

З чого виготовлені сережки

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Основний вибір буде між сріблом та золотом. Якщо говорити про срібло, то найчастіше віддають перевагу металу, який покритий родієм. Хоча ви можете звернути увагу і на речі з позолотою чи чорнінням. Щодо золота, то вирішіть з відтінком. Білий, жовтий чи червоний – кожен зможе підібрати хороший варіант. Не забувайте про пробу. Для повсякденного носіння підбирайте аксесуари 585 проби, речі 750 носять рідше.

  • Якщо вам подобається наявність каменів, підбирайте вироби зі вставками. Універсальними вважаються прозорі камінці, на кшталт фіанітів або діамантів. Що стосується кольорових, все залежить від ваших побажань. А ще не забувайте про походження вставок: дорогоцінні, напівдорогоцінні чи штучні. Крім цього вирішіть з кількістю та розміром камінчиків.

Тип застібки

Від цього моменту залежить зручність носіння прикрас. Замок має бути надійним та простим у використанні. Якщо говорити про найпоширеніші варіанти, то англійська, французька, гвоздики, петля, скоба, кільце вважаються найпопулярнішими. Кожна така застібка має свої особливості, тому вам потрібно все заздалегідь продумати.

Чітко розібравшись у всіх цих моментах, ваша ювелірна скринька поповниться гарними сережками, а може навіть кількома парами. Разом з «Oniks» ви завжди виглядатимете стильно та вишукано.

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: