Додано: 1 лютого 2021

Які модні каблучки вигідно купити, щоб їх можна було носити навіть через багато років?

Золота заручальна каблучка з діамантом - Онікс Золота заручальна каблучка з діамантом - Онікс Золота заручальна каблучка з діамантом - Онікс

У скриньці зайвих каблучок не буває. Ювеліри не перестають дивувати навіть найвибагливіших модниць. Яких тільки аксесуарів там не знайдете. Просто добре подумайте про свої уподобання.

А ще враховуйте тенденції моди. Вам ніхто не забороняє підібрати найстильніші прикраси і сміливо їх носити. Тільки пам'ятайте, що мода не стоїть на місці, а постійно змінюється. Так потрібно знайти такі модні каблучки, які не втратять актуальності навіть через кілька років.

Які аксесуари гідні поповнити скриньку?

Ювелірний асортимент величезний і в ньому кожна для себе знайде кілька гідних варіантів. Серед цієї пишноти можна звернути увагу на такі моделі.

Кільце-солітер

Це вічна класика. Такі прикраси ідеально підходять для різних свят. Виріб з каменем завжди привертає до себе увагу. Якщо говорити про найпоширеніші вставки, то тут використовують діамант. Цим каменем асортимент не обмежується. Сапфір, рубін, смарагд - цей список можна ще довго продовжувати. Все залежить від побажань.

Золота каблучка з діамантами - Онікс Золота каблучка з діамантами - Онікс

Прикраса з доріжкою каменів

Її ще називають каблучкою вічності. Такі аксесуари ідеально підходять для різних образів. Вся поверхня прикраси усипана дрібними вставками. Вони можуть розташовуватися в один ряд або відразу в кілька.

Що стосується самих каменів, то вони можуть бути одного кольору. Класикою вважаються прозорі діаманти. Також можуть бути дешевші фіаніти. Таке буває, що тут використовують і кольорові вставки. Більш оригінально виглядає комбінація кольорових і прозорих каменів. Тут вже дійте на свій розсуд.

Трініті

Це кільце має відразу три обідка. Для цього використовують відразу декілька відтінків золота. Ці лінії можуть розташовуватися один над одним або якось переплітатися. Додатково тут можуть бути присутні дрібні камінчики, хоча можна обійтися і без них. Поєднання декількох відтінків дорогоцінного металу вже виглядає красиво і вишукано.

Потрійна жіноча каблучка з білого, червоного і жовтого золота з фіанітами - Онікс Золота каблучка (фіаніти, блакитний топаз) - Онікс

Перстень

Головна особливість такого аксесуару - великий камінь в центральній частині. Він може бути єдиними або в оточенні дрібніших вставок. За рахунок такого пишного оформлення каблучка не зовсім підходить для повсякденного носіння. Вона більше годиться для особливих заходів.

Пам'ятайте, що асортимент каблучок на цьому не закінчується. Ювеліри постійно придумують нові моделі, які тут же завойовують популярність. Коли будете в черговий раз поповнювати скриньку, не забувайте про такі моменти:

  • як часто збираєтеся носити вироби;

  • з якого приводу хочете зробити подарунок;

  • згадайте про стилістичні переваги.

Проявіть максимум уваги, коли будете підбирати прикраси. Це дасть змогу знайти красиву каблучку, яка ніколи не втратить актуальності. З «Онікс» вдасться красиво доповнити шкатулку і продемонструвати бездоганний смак.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: