Додано: 1 березня 2021

Яка каблучка потрібна для пропозиції: вибираємо ту саму прикрасу з величезного асортименту

У стосунках закоханих заручини - важливий і відповідальний крок. Кожна дівчина, хоч і не зізнається, чекає від коханого особливу прикрасу. А хлопець хоче для своєї єдиної підібрати таку каблучку, яка б їй точно сподобалася. Адже вона має стати символом ваших почуттів.

Ювеліри пропонують неймовірну кількість різних прикрас, які можна підібрати для особливого випадку. Вам же тільки потрібно подумати, яка каблучка потрібна для пропозиції і тоді її обирати.Золота заручальна каблучка з фіанітами Oniks

На які ювелірні вироби можна звернути увагу?

У сучасному асортименті представлено неймовірну кількість різних аксесуарів. Звісно в такій кількості досить просто загубитися. Просто багато хто не знає, а якій каблучці віддати перевагу. Щоб хоч трохи спростити життя, можна познайомитися з декількома найпопулярнішими варіантами.

Каблучка з одним центральним каменем

Це ювелірна класика, яка не збирається здавати позиції. У центрі прикраси використовується один прозорий камінь. Якого він буде розміру, вирішувати тільки вам.

Що стосується самої вставки, то це діамант. Він просто ідеальний. Тільки ви повинні бути точно впевнені, що це дійсно діамант. Просто зараз в каталозі можна знайти каблучку з фіанітом. Цей штучний камінь зовні схожий на діамант, ось тільки коштує в рази дешевше.

Прикраса з кольоровою вставкою

Тут теж використовують один камінь, тільки він вже кольоровий. Це може бути як діамант (правда, деякі зустрічаються рідше), так і інші вставки: сапфір, рубін, топаз. Цей список можна ще довго продовжувати. Вам залишається лише орієнтуватися на смаки коханої.

Каблучка з камінням

  • Останнім часом популярності набуває каблучка, де використовують відразу 3 камені. Один з них більший, 2 з боків - менших розмірів. Якщо говорити про кольорову гаму вставок, тут орієнтуйтеся на особисті смаки.

  • Не менш красиво виглядає один великий камінь, який оточений розсипом дрібних. Найчастішими поєднаннями вважається комбінація кольорових і прозорих вставок. У центрі використовується кольоровий елемент, а потім його обрамляють прозорі.Заручальна каблучка в червоному золоті (фіаніт) Oniks

Прикраса з розділеною шинкою

Ще один відмінний варіант для тих, хто не любить банальності. В асортименті представлено досить багато різних варіантів. Кожен з них має свої особливості.

Каблучка незвичайних форм

Знаєте, що ваша дівчина не любить банальності, тоді точно варто забути про класичні моделі. Ювеліри постаралися та проявили максимум фантазії.

  • Серце. У цій назві вже все сказано. Якщо хочете подарувати максимум романтики, це якраз для вас.

  • Корона. Це можна розшифрувати, що у вашому житті є тільки одна королева. Для декору найчастіше використовують дрібні камінчики, також може бути присутнім один великий.

  • Знак нескінченності. Ваша любов буде вічною, що теж досить символічно.

Ювелірна фантазія на цьому не закінчується і в асортименті без проблем підберете ідеальні аксесуари. Коли будете шукати особливі прикраси, орієнтуйтеся на певні поради:

  • в якому стилі кохана віддає перевагу прикрасам;

  • чітко визначтеся з бюджетом;

  • якщо вже підібрали обручки, можете ще на них орієнтуватися.

Вибір прикрас тільки здається складним, просто потрібно зібратися та тоді все вийде. Головне, робіть це в хорошому настрої та чітко подумайте, як будете вручати каблучку, а з вибором ювелірних виробів завжди допоможе «Онікс». Подаруйте своїй коханій щасливі емоції, про які вона пам'ятатиме все життя.

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: