Додано: 3 березня 2021

Каблучка «Всевладдя», царя Соломона або інші вироби з написами: що може бути написано на прикрасі

Стильні каблучки - це незамінна складова образу. А ще такі прикраси можуть додати оригінальності. Просто потрібно знайти аксесуар з особливим написом.Каблучка "Володар перснів" Oniks

У сучасному асортименті представлено неймовірну кількість різних прикрас. Звісно всі вони привертають до себе увагу. Так багато користувачів цікавляться, що написано на каблучці «Всевладдя» або царя Соломона. І чи є якісь інші цікаві варіанти фраз для особливого виробу.

Якій прикрасі віддати перевагу?

Сучасний асортимент досить великий і вражає багатьох. Яких тільки каблучок з написами там не знайдете. Все залежить від фантазії ювелірів.

  • Після виходу фільму «Володар кілець» стали популярними певні вироби. Так багато фанатів хотіли б отримати каблучку «Всевладдя». Мовою Мордора на самому виробі і зроблений певний напис, в якому йдеться про те, що це одна найголовніша каблучка над усіма іншими і вона може керувати ними.

  • Всього лише одне слово «Always», а скільки спогадів. Фанати «Гаррі Поттера» будуть в повному захваті. Та й іншим така каблучка сподобається. Це ж ідеальне визнання в своїх почуттях, котрі ніколи не закінчаться.

  • Деякі хотіли б отримати в подарунок каблучку царя Соломона. З зовнішньої частини тут написано "Все мине", а з внутрішньої - «І це теж мине».

Якщо так розібратися, то асортимент каблучок з цікавими написами на цьому не обмежується. Ювеліри пропонують багато різних варіантів. Срібна каблучка "Володар перснів" Oniks

Коли будете підбирати особливий аксесуар, пам'ятайте про такі моменти:

  • Тут буде написано одне слово або ціла фраза. Якщо мова йде про фразу, вона повинна бути максимально лаконічною і поміститися на прикрасі.

  • Переконайтеся, що напис зроблено без помилок. Просто потім вже нічого не виправите, тому будьте уважними при передачі інформації ювелірам.

  • Якщо хочете, майстри тут зроблять малюнок. Що це буде, вирішуйте самі.

Каблучки з написами або малюнками відразу виділяються з усього асортименту своєю оригінальністю. Більше таких немає ні в кого.

Такий подарунок точно високо оцінять. Адже ви не просто витратили час на пошук аксесуара, але і продумали його оформлення. Вам тільки потрібно згадати про всі захоплення близької людини, а далі потрібна фраза сама прийде в голову. Це ж стосується і малюнка.

Вишукані каблучки стануть відмінним доповненням образу, а якщо на них ще зроблений напис, то це робить прикраси оригінальними. З «Онікс» зможете красиво довершити образ і продемонструвати оточенню бездоганний смак. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: