Додано: 10 грудня 2020

Як вибрати заручальну каблучку: кілька простих порад

Срібна каблучка "Кругообіг"- ОніксСрібна каблучка "Кругообіг"- ОніксСрібна каблучка "Кругообіг"- Онікс


Для кожного чоловіка вибір ювелірних прикрас – це ще те випробування. Особливо це стосується каблучок для заручин. Адже хочеться знайти той самий виріб, щоб потім почути заповітне «Так».

Оскільки в ювелірному асортименті представлено досить багато різних аксесуарів, то чоловіки губляться. Це і не дивно, адже попереду така важлива подія, а ще потрібно стільки всього зробити. Щоб трохи полегшити життя, познайоммось з деякими хитрощами, як вибрати заручальну каблучку.

На які моменти звернути увагу?

Цінова політика

Є один великий стереотип, що каблучка має бути не дешевшою 2 зарплат хлопця (деякі це використовують і для обручок). Це один великий маркетинговий хід, придуманий американською компанією.

Вам варто орієнтуватися на свої можливості та побажання коханої. Не обов'язково шукати занадто дорогий аксесуар, головне, щоб він подобався.

Розмір

Ще один важливий пункт, з яким у багатьох чоловіків виникають складнощі. Просто не всі знають розмір каблучки своєї коханої. Якщо ви теж опинилися в подібній ситуації, ось кілька порад:

  • візьміть каблучку зі шкатулки дівчини і орієнтуйтеся на її розміри;

  • можете спробувати надіти прикрасу на свій палець і зробити позначку;

  • попросіть допомоги у мами, сестри або подруги дівчини.

Це далеко не всі варіанти, як дізнатися розмір. Вам варто проявити трохи фантазії.

Каблучка з трьох кольорів золота з фіанітами - ОніксКаблучка з трьох кольорів золота з фіанітами - ОніксКаблучка з трьох кольорів золота з фіанітами - Онікс


Метал

Багато хлопців думають, що потрібно звертати увагу виключно на золото. Цей дорогоцінний метал вважається класикою. Якщо зупиняєтеся на ньому, вирішіть з такими моментами:

  • Якому відтінку віддаєте перевагу. Це може бути білежовте або червоне золото

  • Не забудьте ще про пробу. Краще віддати перевагу 585. Якщо мова йде про 750, то подібні каблучки абсолютно не підходять для постійного носіння.

Не варто скидати з рахунків срібло. Хоч такі аксесуари коштують дешевше, але по красі не збираються поступатися. Холодний блиск так і притягує до себе погляди інших.

Камінь

Традиційно вважають, що тут повинен бути присутнім прозорий діамант. Це безпрограшний варіант, який ніколи не втратить актуальності. Його можете вибрати і в тому випадку, коли не знаєте переваг дівчини.

Якщо коханій подобаються інші камені, сміливо шукайте їх. Вони не обов'язково будуть дорогоцінними, напівкоштовні також виглядають дивовижно. Що стосується колірної гамми, то тут теж немає обмежень.

Не забудьте визначитися і з кількістю вставок. Класикою вважаються вироби, де використовують всього лише один камінь. Але на цьому ювеліри не зупинилися. Оригінально виглядає каблучка з великим каменем, який оточує цілий розсип дрібних. Також може використовуватися кілька однакових за розміром каменів.

Крім цього ще є ще такі пункти:

  • розмір;

  • чистота;

  • огранювання.

Каблучка в червоному золоті - ОніксКаблучка в червоному золоті - ОніксКаблучка в червоному золоті - Онікс

Дизайн

Це все залежить від уподобань дівчини. Придивіться до прикрас, які носить кохана. Це і допоможе визначитися з каблучкою.

Якщо їй до душі мінімалізм, вибирайте аксесуари з акуратним каменем. Тут не повинно бути зайвих елементів.

Для любительок класики також представлений величезний каталог. Вам тільки потрібно вирішити з розміром вставки.

Деякі дівчата у виробах цінують оригінальність. Так каблучка у формі корони або символу нескінченності набуває все більшої популярності. Варто відзначити, що це далеко не всі варіанти оформлення.

Вибір заручальної каблучки – це відповідальний і важливий процес, в якому завжди допоможе розібратися «Онікс» і запропонує кілька варіантів. Вам тепер тільки залишається подумати, як саме подарувати прикрасу коханій. Нехай ці всі клопоти принесуть вам максимум задоволення, щоб потім про них разом згадувати з посмішкою.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: